Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

3. OSB Yeni Yönetiminden Başkan Genç’e Ziyaret
Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Güneşoğlu firma sahibi Muzaffer Güneş ve yeni yönetim kurulu üyeleri Seher Mensucat firma sahibi Mustafa Tunç, Şenpiliç Yönetim Kurulu Danışmanı Abdurrahman Çakar, Sancak Tekstil firma sahibi Mesut Bekler ile Oğuzhan Plastik Genel Müdürü Semih Güngör, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.
26-03-2015

Yaşlılar Haftası Mesajı
Yaşlılar Haftası Mesajı,
21-03-2015

Söğütlü Belediyesi Elektrikte Tasarrufa Gidiyor
Söğütlü Belediyesiyle CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. protokol imzaladı. Bu iş birliği ile Söğütlü sanayicisi, esnafları ve tüm tüketiciler elektriği çok daha ucuza kullanabilecekler.
19-03-2015

Söğütlü’de 18 Mart Şehitler Günü
Söğütlü de 18 Mart Şehitler Günü Anma Programı, İlçe Kaymakamı Önder Bozkurt, Garnizon Komutanı Serhat Arpat, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe daire amirleri, öğrenciler ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.
19-03-2015

18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı
18-03-2015

Untitled Document