Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Prof. Dr. Ayşenur İSLAM ..
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Prof. Dr. Ayşenur İSLAM Söğütlü'ye Geliyor.
20-05-2015

Söğütlü’de 19 Mayıs Kutlamaları
Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilçe protokolünün katılımıyla Söğütlü Belediyesi Festival alanında coşkuyla kutlandı.
20-05-2015

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Belediye Başkanı Hüseyin GENǒin 19 Mayıs mesajı;
19-05-2015

Anneler Günü Mesajı
Söğütlü Belediye Balkanı Hüseyin Genç'in Anneler Günü mesajı.
10-05-2015

Anneler Günü Programı
09-05-2015

Untitled Document