Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Söğütlü'de 30 Ağustos Zafer Bayramı
Söğütlü, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kaymakamlık makamında, Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, Merkez Karakol Komutan Vekili Necati Sarı, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü daire amirleri ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2015

Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29-08-2015

Söğütlü de Muhtarlarla Aylık İstişare Toplantısı
Söğütlü Belediyesi, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in başkanlığında mahalle muhtarları ve belediye daire amirleriyle bir araya gelerek aylık olağan istişare toplantısını gerçekleştirdi.
29-08-2015

Başkan Hüseyin Genç’in Söğütlü Kaymakamına Hoş Geldin Ziyareti
Söğütlü Belediye Başkan’ı Hüseyin Genç Kaymakamlık kararnamesiyle Söğütlü ilçesine atanan yeni Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli’ye ziyarette bulundu.
25-08-2015

Söğütlü Mağarasının Turizm'e Kazandırılma Çalışmaları
Söğütlü mağarası turizme kazandırılması için yol genişletme çalışmalarına devam ediliyor.
25-08-2015

Untitled Document
Sitemizde Kullanılan Fotoğraflara Katkılarından Ötürü Söğütlü İlçesi Utcreht İlköğretim Okulu Resimiş Öğretmeni Fahriye Taylan, Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerine Teşekkür Ederiz