Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru’dan Başkan Hüseyin Genç’e Ziya..
Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, adaylık sürecinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
15-04-2015

Söğütlü Ak Parti Sakarya Milletvekili Adaylarını Ağırladı
Sakarya Ak parti Milletvekili Adayları İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın Başkanlığında Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu, Bilgehan Doğru, ile birlikte Söğütlü Belediye Başkanlığına ziyarette bulundular.

Polis Haftası Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ'in , Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü mesajı

Fevzi Kılıç’tan Başkan Genç’e Ziyaret
Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve yönetimi Belediye Başkanı Hüseyin Genç’ ziyaret etti. Ziyarette Söğütlü Ak Parti İlçe Başkanı Adem Fidan ve İl yönetimi üyelerinden Gürcan Çetinkaya hazır bulundular.

Aday Adayı İnci’den Başkan Genç’e Ziyaret
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ve teşkilatı ziyaret etti.

Untitled Document
Sitemizde Kullanılan Fotoğraflara Katkılarından Ötürü Söğütlü İlçesi Utcreht İlköğretim Okulu Resimiş Öğretmeni Fahriye Taylan, Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerine Teşekkür Ederiz