Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Söğütlü Öğrencilerinin Karne Sevinci
Söğütlü Gündoğan İlkokulunda ilçe protokolünün ve velilerin katılımıyla karne töreni düzenlendi. 2014-2015 yarıyıl karne törenine ilçe Kaymakamı Önder bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Garnizon Komutanı Serhat Arpat, Emniyet Amiri Uğur Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla öğrencilere karneleri verildi.
30-01-2015

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Atabek’in Söğü..
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Atabek, İlçemizin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla ilçemize geldi. Müsteşar yardımcısı İmambey Ertem, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Okur, İl Müdürü Mustafa Işıksu ve danışmanlarıyla birlikte ilçemizi ziyaret ederek Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Ak Parti İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.
22-01-2015

Başkandan Personele Kahvaltılı Teşekkür
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Başkan Yardımcısı Sami Aydın, daire müdürlerinin ve tüm belediye çalışanlarının katılımlarıyla Söğütlü Bahçem cafede düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
22-01-2015

Başkanın Yeni Yıl Mesajı
31-12-2014

Başkanın Engelliler Günü Mesajı
Hepimizin birer engelli adayı olduğu dünyamızda, engelli vatandaşlarımızı toplumun dışına itmek medeni toplumların içine düşmemesi gereken önemli bir durumdur. Engellilik alanındaki sorunlar sadece engelli bireyleri değil tüm toplumu ilgilendiren ve çözümüne yönelik katılımını gerektiren sorunlardır.
03-12-2014

Untitled Document
Sitemizde Kullanılan Fotoğraflara Katkılarından Ötürü Söğütlü İlçesi Utcreht İlköğretim Okulu Resimiş Öğretmeni Fahriye Taylan, Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerine Teşekkür Ederiz