Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in İlköğretim Haftasıyla İl..
Güçlü ve kalkınmış Türkiye için yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diliyorum.
15-09-2014

Söğütlü de 30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni
Söğütlü 30 Ağustos Zafer Bayramı Kaymakamlık makamında, Kaymakam Önder Bozkurt, Garnizon Jandarma Komutanı Serhat Arpat, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü daire amirleri ve ilçenin ileri gelenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
02-09-2014

Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerle Bir ara Gelindi
Kaymakamlık ve Belediye önderliğinde Söğütlü Bahçem’de ilçemiz öğrencilerinden 4 yıllık üniversite kazananlarla bir araya gelindi.
01-09-2014

Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Başkan Genç İle Mahalle Ziyaretl..
Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç Poyrazlar mahallesinde ikamet eden Osman amcanın cenazesine katılarak yakınlarına başsağlığı, Osman amcaya Allah’tan rahmet dilediler. Poyrazların ardından Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Başkan Hüseyin Genç ilçemiz mahallelerini gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinlediler.
29-08-2014

Söğütlü Protokolünden Subor Fabrikası Ziyareti
Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve meclis üyesi Ahmet Paslı ile Karapürçek ilçesinde bulunan Subor üretim tesislerini ziyaret etti.
29-08-2014

Untitled Document
Sitemizde Kullanılan Fotoğraflara Katkılarından Ötürü Söğütlü İlçesi Utcreht İlköğretim Okulu Resimiş Öğretmeni Fahriye Taylan, Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerine Teşekkür Ederiz