Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Kutu Kanal Çalışması Devam Etmekte
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Söğütlü ilçesinde başlatılan kutu kanal çalışmaları devam ediyor.
26-02-2015

İlçemiz için Cenaze Nakil Aracı Teslim Edildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilçemize cenaze nakil aracı tahsis edildi.

Başkan Genç’ten Şenpiliç Kurucusu Haşim Beye Plaket
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç İlçe Kaymakamı Önder Bozkurt ile Şenpiliç’in kurucusu Haşim Gürdamar’ı ziyaret ederek, kendilerine Emitt fuarındaki desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
26-02-2015

Başkan Genç’ten ASFK Başkanı Yılmaz Kuzey’e Hayırlı Olsun Ziyaret..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç Amatör Futbolcular Kulüpleri Federasyonu yeni başkanı Yılmaz Kuzey’e ziyarette bulundu.
24-02-2015

Söğütlü Belediyesi Sinema Severleri Kod Adı K.O.Z Filmiyle Buluşt..
Söğütlü Belediyesi kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Söğütlü, ilçe protokolü, belediye personeli ve ilçe halkını beyazperdede sinemaseverler ile buluşan Kod Adı K.O.Z. filmine götürdü.
24-02-2015

Untitled Document
Sitemizde Kullanılan Fotoğraflara Katkılarından Ötürü Söğütlü İlçesi Utcreht İlköğretim Okulu Resimiş Öğretmeni Fahriye Taylan, Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerine Teşekkür Ederiz