Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

31. SÖĞÜTLÜ FESTİVALİ
31. Söğütlü Festivali 31. Temmuz 1-2 Ağustos tarihlerinde Festival alanında gerçekleştirilecektir.
28-07-2015

Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ'in Bayram Mesajı
16-07-2015

Söğütlü Belediyesi Logo Yarışmasında İlk Üç
Söğütlü Belediyesi Logo Yarışmasında İlk Üçe Kalanlar

Belediye Başkanı Hüseyin GENǒin Kadir gecesi Mesajı;

Başkan Genç’ten Söğütlü’deki Yatırımcılara İftar Yemeği
Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü’deki yatırımcılar ve 3. Organize Sanayi Bölgesindeki firma sahipleri ile belediyenin düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

Untitled Document
Sitemizde Kullanılan Fotoğraflara Katkılarından Ötürü Söğütlü İlçesi Utcreht İlköğretim Okulu Resimiş Öğretmeni Fahriye Taylan, Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerine Teşekkür Ederiz