Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Söğütlü de Öğretmenler Günü Kutlaması
Söğütlü de öğretmenler günü kutlaması Akarca Türk Fransız Ortaokulunda ilçe Kaymakamı Önder Bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe protokolü, ilçemiz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
25-11-2014

Başkanın Öğretmenler Günü Mesajı
24-11-2014

Söğütlü Belediyesi Aşure İkramında Bulundu
Söğütlü Belediyesi, cuma namazı sonrası muharrem ayı sebebiyle Söğütlü Merkez Orta Cami bahçesinde İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve ilçe protokolünün katılımıyla aşure ikramı yaptı.
17-11-2014

İlçemiz Mahalle Muhtarları ile İstişare Toplantısı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in başkanlığında, Jandarma Komutanlığından Başçavuş Erdoğan Çetin, Emniyet Amiri Uğur Doğru, belediye amirleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarımızın katılımıyla belediye meclis salonunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-11-2014

10 Kasım Atatürk’ün Ölümünün 76. Yıldönümü Törenle Anıldı
10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 76. yıldönümü anma programı; Kaymakam Önder Bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Serhat Arpat, Söğütlü daire amirleri, ilçe öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
11-11-2014

Untitled Document
Sitemizde Kullanılan Fotoğraflara Katkılarından Ötürü Söğütlü İlçesi Utcreht İlköğretim Okulu Resimiş Öğretmeni Fahriye Taylan, Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerine Teşekkür Ederiz