Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

Söğütlü de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlaması
Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı programında bir araya gelindi.
23-10-2014

Başkan Hüseyin Genç’ten İl Müftülüğü Ziyareti
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Güneşoğlu Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda 3. OSB Mütevelli Heyeti Başkanı Muzaffer Güneş ve Erdinç Kuruş ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle İl Müftüsü İlyas Serenli'ye ziyarette bulundu.
22-10-2014

Başkan Genç’ten Atabek’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, meclis üyeleri, Selim Duman ve Ahmet Paslı ile Ak Parti MKYK üyeliğinden, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı olarak atanan Çiğdem Atabek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
21-10-2014

Söğütlü de Bayramlaşma
Belediye Başkanı Hüseyin Genç, İlçe Kaymakamı Önder Bozkurt, Jandarma Komutanı Serhat Arpat, , mahalle muhtarları, Ak parti ilçe teşkilatı, meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgütleri ve halk ile Söğütlü Bahçem cafe de bayramlaşmak üzere bir araya gelindi.
08-10-2014

Bayram Mesajı
Başkanın Kurban Bayramı Mesajı
02-10-2014