Bilgi Hizmetleri
Başkan Özcan'dan İş Adamlarına İftar
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici ve İş Adamlarına İftar Yemeği Verdi.Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura....

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın, Adapazarı Seçkin Otel'de düzenlediği iftar yemeğine, 3. OSB Müdürü İsmet Altunışık, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar, Seher Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tura, Gökay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Teneş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş ile daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 3. OSB'de bulunan iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "İş adamlarımız, Söğütlü'ye her türlü desteği veriyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar sanayi kuruluşlarına hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.- Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, ilçedeki 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Eklenme Tarihi:08-01-2007

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ MOBİL SAHNESİ SÖĞÜTLÜ'DE
Ramazan Etkinlikleri Mobil Sahnesi Söğütlü'de
25-06-2015

SÖĞÜTLÜ, KARDEŞLİK SOFRALARINDA BULUŞTU
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmalarında ilk gönül sofraları Söğütlü’de kuruldu.
22-06-2015

Başkan Hüseyin Genç'in Babalar Günü Mesajı
21-06-2015

Başkan Hüseyin GENÇ'in 21 Haziran Kurtuluş Günü Mesajı
Başkan Hüseyin GENÇ'in 21 Haziran Adapazarı'nın Kurtuluşunun Yıldönümü Mesajı;
21-06-2015

"Mahallemde İftar Var" 20 Haziranda İlçemizde
18-06-2015

Untitled Document