Bisiklet Branşı Faaliyete Geçirildi

Söğütlü Spor Kulübü bünyesinde bisiklet branşı faaliyete geçirildi.

İl Spor Müdürlüğünün desteğinde kurulan Söğütlü Bisiklet Kulübü sporcuları ve hocaları, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in katıldığı Bahçem Kafede düzenlenen bir kahvaltıda basına tanıtıldı.

Yeni kurulan bisiklet kulübü ile ilgili belediye başkanı ve kaymakam açıklamalarda bulundu. Başkan Genç, “Söğütlü Spor Kulübü bünyesinde yıldız ve genç takımı olarak bisiklet branşını da açmış bulunuyoruz. Söğütlü’de var olan bisiklet kültürünün üstüne bisiklet şampiyonosu koymak istiyoruz. İnşallah Türkiye şampiyonosunun bir ayağını da Söğütlü’de bir parkur yaparak geçireceğiz. Bu da bize 2020 deki dünya şampiyonasında bir hazırlık olacaktır. Gençlerimiz bundan sonraki müsabakalara Söğütlü Spor adına katılarak bizleri temsil edecekler. Kızlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı emeği geçen bütün yetkilere teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ise “Bisikletçi kızlarımız şimdilik birer tohum, ileride dallanıp budaklanacak ve koskoca birer ağaç olacak. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendilerine başarılar dilerim.” dedi. Kulübe üye sporcu yaşı 11 olduğu söylenirken başvuruların başladığı ifade edildi. Bisiklet kulübü sporcuları yaz bisiklet sporu yarışlarına kadar en az 8 etap yarışmasına katılabilecekler.

Eklenme Tarihi:08-02-2018

PTT'den Söğütlü Belediyesine Özel Pul
Söğütlü Belediyesi ilçenin tanıtımını yapmak adına PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesinden yararlanarak kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdı.
21-06-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.
19-06-2018

Söğütlü’de Karne Sevinci