Bisiklet Branşı Faaliyete Geçirildi

Söğütlü Spor Kulübü bünyesinde bisiklet branşı faaliyete geçirildi.

İl Spor Müdürlüğünün desteğinde kurulan Söğütlü Bisiklet Kulübü sporcuları ve hocaları, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in katıldığı Bahçem Kafede düzenlenen bir kahvaltıda basına tanıtıldı.

Yeni kurulan bisiklet kulübü ile ilgili belediye başkanı ve kaymakam açıklamalarda bulundu. Başkan Genç, “Söğütlü Spor Kulübü bünyesinde yıldız ve genç takımı olarak bisiklet branşını da açmış bulunuyoruz. Söğütlü’de var olan bisiklet kültürünün üstüne bisiklet şampiyonosu koymak istiyoruz. İnşallah Türkiye şampiyonosunun bir ayağını da Söğütlü’de bir parkur yaparak geçireceğiz. Bu da bize 2020 deki dünya şampiyonasında bir hazırlık olacaktır. Gençlerimiz bundan sonraki müsabakalara Söğütlü Spor adına katılarak bizleri temsil edecekler. Kızlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı emeği geçen bütün yetkilere teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ise “Bisikletçi kızlarımız şimdilik birer tohum, ileride dallanıp budaklanacak ve koskoca birer ağaç olacak. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendilerine başarılar dilerim.” dedi. Kulübe üye sporcu yaşı 11 olduğu söylenirken başvuruların başladığı ifade edildi. Bisiklet kulübü sporcuları yaz bisiklet sporu yarışlarına kadar en az 8 etap yarışmasına katılabilecekler.

Eklenme Tarihi:08-02-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018