Bisiklet Branşı Faaliyete Geçirildi

Söğütlü Spor Kulübü bünyesinde bisiklet branşı faaliyete geçirildi.

İl Spor Müdürlüğünün desteğinde kurulan Söğütlü Bisiklet Kulübü sporcuları ve hocaları, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in katıldığı Bahçem Kafede düzenlenen bir kahvaltıda basına tanıtıldı.

Yeni kurulan bisiklet kulübü ile ilgili belediye başkanı ve kaymakam açıklamalarda bulundu. Başkan Genç, “Söğütlü Spor Kulübü bünyesinde yıldız ve genç takımı olarak bisiklet branşını da açmış bulunuyoruz. Söğütlü’de var olan bisiklet kültürünün üstüne bisiklet şampiyonosu koymak istiyoruz. İnşallah Türkiye şampiyonosunun bir ayağını da Söğütlü’de bir parkur yaparak geçireceğiz. Bu da bize 2020 deki dünya şampiyonasında bir hazırlık olacaktır. Gençlerimiz bundan sonraki müsabakalara Söğütlü Spor adına katılarak bizleri temsil edecekler. Kızlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı emeği geçen bütün yetkilere teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ise “Bisikletçi kızlarımız şimdilik birer tohum, ileride dallanıp budaklanacak ve koskoca birer ağaç olacak. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendilerine başarılar dilerim.” dedi. Kulübe üye sporcu yaşı 11 olduğu söylenirken başvuruların başladığı ifade edildi. Bisiklet kulübü sporcuları yaz bisiklet sporu yarışlarına kadar en az 8 etap yarışmasına katılabilecekler.

Eklenme Tarihi:08-02-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019