"Söğütlü'de Kış" Temalı Fotoğraf Serg..
"Söğütlü'de Kış" Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Söğütlü  Belediyesince "Söğütlü'de Kış" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

AGORA alışveriş merkezinde açılan sergide, "Söğütlü'de Kış" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye hak kazanan fotoğraflar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergisinin açılışında konuşan Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı önderliğinde düzenlenen ve ilçenin tanıtımına önemli katkı sağlayan fotoğraf yarışmasının, gelecek nesillere bırakılan en büyük kültür mirasından birisi olduğunu belirterek, serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ise, "Söğütlü İlçesi her mevsimi farklı yaşayan ve bu farklılığı gerek doğasıyla, gerek kültürel, tarihi, sosyal farklılıklarıyla insanlara yaşatan bir mekandır. Gönlümüzden geçen bu dört mevsimin bu kadar kusursuz yaşandığı bu yeri biraz daha ön plana çıkarmak ve insanların bu eşsiz güzelliği fark etmelerini sağlamak. 2017 kış sezonunu  kapsayacak şekilde düzenlenen  "Söğütlü’de Kış" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme alan fotoğraflarımızı siz misafirlerimizin ve tüm sanatseverlerin beğenisine sunmak istedik. Bu güzel günde bizlerle olan açılışımıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.
Sergiye, ilçe belediye başkanları, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile davetliler katıldı.

Eklenme Tarihi:21-02-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018