"Söğütlü'de Kış" Temalı Fotoğraf Serg..
"Söğütlü'de Kış" Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Söğütlü  Belediyesince "Söğütlü'de Kış" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

AGORA alışveriş merkezinde açılan sergide, "Söğütlü'de Kış" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye hak kazanan fotoğraflar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergisinin açılışında konuşan Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı önderliğinde düzenlenen ve ilçenin tanıtımına önemli katkı sağlayan fotoğraf yarışmasının, gelecek nesillere bırakılan en büyük kültür mirasından birisi olduğunu belirterek, serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ise, "Söğütlü İlçesi her mevsimi farklı yaşayan ve bu farklılığı gerek doğasıyla, gerek kültürel, tarihi, sosyal farklılıklarıyla insanlara yaşatan bir mekandır. Gönlümüzden geçen bu dört mevsimin bu kadar kusursuz yaşandığı bu yeri biraz daha ön plana çıkarmak ve insanların bu eşsiz güzelliği fark etmelerini sağlamak. 2017 kış sezonunu  kapsayacak şekilde düzenlenen  "Söğütlü’de Kış" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme alan fotoğraflarımızı siz misafirlerimizin ve tüm sanatseverlerin beğenisine sunmak istedik. Bu güzel günde bizlerle olan açılışımıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.
Sergiye, ilçe belediye başkanları, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile davetliler katıldı.

Eklenme Tarihi:21-02-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019