Söğütlü’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..
Söğütlü’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması Gerçekleşti

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, fedakârlıkları, mücadeleleri ve sevgileriyle hayatımızı güzelleştiren tüm emektar kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle belediye ile kaymakamlık personelini aynı zamanda 3. Organize Sanayi Bölgesindeki Şenpiliç, Oğuzhan Plastik ve Çiftçiler Birlik Mavi Beyaz fabrikalarında çalışan emekçi kadınları ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Genç’e eşi Mehtap Genç, Ak Parti Söğütlü Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi eşlik etti.
Fabrika ziyaretlerinden sonra Söğütlü Yeniköy mahallesinde bulunan çiçek serasında çalışan kadınları  ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü  kutladı ve “Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı ve istismarı red eden, kadın ve erkeği eşit gören geleneğin temsilcileriyiz. Kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensupları olarak tarihimize baktığımızda kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bugün de ise kadınlarımız sosyal hayatın içerisinde en temel güçlerimizden birisidir.
Bu düşüncelerle ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan kadınlarımızı şükranla yâd ediyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrardan tebrik ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum."
dedi.

Eklenme Tarihi:08-03-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019