Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesa..
Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Oy Birliği ile Onaylandı

Söğütlü Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında 2017 yılı bütçe kesin hesabı görüşülerek onaylandı.
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in başkanlığında toplanan mayıs ayı meclis toplantısında Ak Parti ve MHP Meclis Üyelerinin eksiksiz katılımı ile Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

2017 yılı bütçe kesin hesabı konusunun görüşüldüğü Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde, AK Parti ve MHP grup sözcülerinin, bütçe ile ilgili olumlu görüşlerini dile getirmesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 2017 mali yılının gelir ve gider de tahmini bütçesinin istenilen oranda gerçekleşme sağladığını dile getirerek "Bütçemiz her yıl düzenli olarak yükseliyor ve buna mukabil gerçekleşme oranımız da yükseliyor. Güzel bir mali yılı geride bıraktık. Söz verdiğimiz hizmetler imkanlarımız doğrultusunda en iyi şekilde gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam edecektir. Mali başarı da emeği olan meclis üyelerimize ve çalışanlarıma teşekkür ederim" dedi.
 Konuşmaların ardından Söğütlü Belediyesinin 2017 yılı kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

2017 yılı kesin hesabının oy birliği ile kabul edilmesi ardından birlik beraberlik yemeğine geçildi.

Eklenme Tarihi:11-05-2018

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019

Yüzünde ki Gülücük Hep Olsun Çocuk Sen Varsan Dünya Var
İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve Söğütlü protokolü Söğütlü' de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Kutlamalarında buluştu.
16-05-2019