Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesa..
Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Oy Birliği ile Onaylandı

Söğütlü Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında 2017 yılı bütçe kesin hesabı görüşülerek onaylandı.
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in başkanlığında toplanan mayıs ayı meclis toplantısında Ak Parti ve MHP Meclis Üyelerinin eksiksiz katılımı ile Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

2017 yılı bütçe kesin hesabı konusunun görüşüldüğü Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde, AK Parti ve MHP grup sözcülerinin, bütçe ile ilgili olumlu görüşlerini dile getirmesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 2017 mali yılının gelir ve gider de tahmini bütçesinin istenilen oranda gerçekleşme sağladığını dile getirerek "Bütçemiz her yıl düzenli olarak yükseliyor ve buna mukabil gerçekleşme oranımız da yükseliyor. Güzel bir mali yılı geride bıraktık. Söz verdiğimiz hizmetler imkanlarımız doğrultusunda en iyi şekilde gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam edecektir. Mali başarı da emeği olan meclis üyelerimize ve çalışanlarıma teşekkür ederim" dedi.
 Konuşmaların ardından Söğütlü Belediyesinin 2017 yılı kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

2017 yılı kesin hesabının oy birliği ile kabul edilmesi ardından birlik beraberlik yemeğine geçildi.

Eklenme Tarihi:11-05-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekl..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti
30-06-2018