Söğütlü'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ge..
Söğütlü'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Atatürk Büstüne çelenk sunmasıyla başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarına, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, ilçe protokolü, meclis üyeleri, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda ilçe halkının katılımıyla Söğütlü Futbol Sahasında devam edildi.
Ulu Önder Atatürk, 'Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir' dediği ve gençlere armağan ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Söğütlü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin büyük emekler vererek hazırlandıkları müzikli gösteriler, günün anlam ve önemini ifade eden şiirler ve halk oyunları eşliğinde gerçekleştirildi.

Program sonunda şiir, kompozisyon, resim ve halat çekme yarışı gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Eklenme Tarihi:21-05-2018

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018