Söğütlü'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ge..
Söğütlü'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Atatürk Büstüne çelenk sunmasıyla başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarına, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, ilçe protokolü, meclis üyeleri, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda ilçe halkının katılımıyla Söğütlü Futbol Sahasında devam edildi.
Ulu Önder Atatürk, 'Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir' dediği ve gençlere armağan ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Söğütlü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin büyük emekler vererek hazırlandıkları müzikli gösteriler, günün anlam ve önemini ifade eden şiirler ve halk oyunları eşliğinde gerçekleştirildi.

Program sonunda şiir, kompozisyon, resim ve halat çekme yarışı gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Eklenme Tarihi:21-05-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018