Söğütlü'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ge..
Söğütlü'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Atatürk Büstüne çelenk sunmasıyla başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarına, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, ilçe protokolü, meclis üyeleri, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda ilçe halkının katılımıyla Söğütlü Futbol Sahasında devam edildi.
Ulu Önder Atatürk, 'Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir' dediği ve gençlere armağan ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Söğütlü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin büyük emekler vererek hazırlandıkları müzikli gösteriler, günün anlam ve önemini ifade eden şiirler ve halk oyunları eşliğinde gerçekleştirildi.

Program sonunda şiir, kompozisyon, resim ve halat çekme yarışı gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Eklenme Tarihi:21-05-2018

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019

Yüzünde ki Gülücük Hep Olsun Çocuk Sen Varsan Dünya Var
İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve Söğütlü protokolü Söğütlü' de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Kutlamalarında buluştu.
16-05-2019