Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya ..
Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya Geldi

Söğütlü Belediyesi her sene geleneksel olarak düzenlediği Söğütlü İftarını bu yılda çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Söğütlü İftar programı, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Ak Parti Sakarya Milletvekili MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Ak Parti Sakarya 27. Dönem Milletvekili Adayları, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti İlçe Teşkilatı, geçmiş dönem Belediye Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, şehit ve gazi aileleri,  belediye ve kaymakamlık daire müdürleri ile personeli, Söğütlü 3. Organize sanayi Bölgesi Yatırımcıları ve çok sayıda misafirin katılımıyla Söğütlü Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve 27. Dönem Milletvekili Adayları ile tek tek masaları dolaşarak tüm misafirlerin Ramazan ayını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Başkan Genç, “Hasretle beklediğimiz Ramazan ayına birlik beraberlik içinde girmenin mutluluğu içerisinde herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Dünyevi yiyeceklerden elimizi çektiğimiz, manevi yiyeceklere avuç açtığımız, sabrın rahmete dönüştüğü bu mübarek ayda en önemlisi paylaşmaktır. Sadece maddi değil; manevi güzellikleri, iftar sofralarında dostlukları, muhabbeti paylaşmaktır. Siz değerli misafirlerimize burada hazırladığımız iftar sofralarımızda bizlerle birlikte oldunuz için teşekkür ederim. Nasıl mübarek Ramazan- ı Şerife hayırlısıyla girdiysek, Rabbim Kuran-ı Kerimin indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine ve mübarek Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip eylesin. Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.”  dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018