Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya ..
Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya Geldi

Söğütlü Belediyesi her sene geleneksel olarak düzenlediği Söğütlü İftarını bu yılda çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Söğütlü İftar programı, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Ak Parti Sakarya Milletvekili MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Ak Parti Sakarya 27. Dönem Milletvekili Adayları, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti İlçe Teşkilatı, geçmiş dönem Belediye Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, şehit ve gazi aileleri,  belediye ve kaymakamlık daire müdürleri ile personeli, Söğütlü 3. Organize sanayi Bölgesi Yatırımcıları ve çok sayıda misafirin katılımıyla Söğütlü Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve 27. Dönem Milletvekili Adayları ile tek tek masaları dolaşarak tüm misafirlerin Ramazan ayını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Başkan Genç, “Hasretle beklediğimiz Ramazan ayına birlik beraberlik içinde girmenin mutluluğu içerisinde herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Dünyevi yiyeceklerden elimizi çektiğimiz, manevi yiyeceklere avuç açtığımız, sabrın rahmete dönüştüğü bu mübarek ayda en önemlisi paylaşmaktır. Sadece maddi değil; manevi güzellikleri, iftar sofralarında dostlukları, muhabbeti paylaşmaktır. Siz değerli misafirlerimize burada hazırladığımız iftar sofralarımızda bizlerle birlikte oldunuz için teşekkür ederim. Nasıl mübarek Ramazan- ı Şerife hayırlısıyla girdiysek, Rabbim Kuran-ı Kerimin indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine ve mübarek Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip eylesin. Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.”  dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019

Yüzünde ki Gülücük Hep Olsun Çocuk Sen Varsan Dünya Var
İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve Söğütlü protokolü Söğütlü' de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Kutlamalarında buluştu.
16-05-2019