Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya ..
Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya Geldi

Söğütlü Belediyesi her sene geleneksel olarak düzenlediği Söğütlü İftarını bu yılda çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Söğütlü İftar programı, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Ak Parti Sakarya Milletvekili MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Ak Parti Sakarya 27. Dönem Milletvekili Adayları, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti İlçe Teşkilatı, geçmiş dönem Belediye Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, şehit ve gazi aileleri,  belediye ve kaymakamlık daire müdürleri ile personeli, Söğütlü 3. Organize sanayi Bölgesi Yatırımcıları ve çok sayıda misafirin katılımıyla Söğütlü Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve 27. Dönem Milletvekili Adayları ile tek tek masaları dolaşarak tüm misafirlerin Ramazan ayını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Başkan Genç, “Hasretle beklediğimiz Ramazan ayına birlik beraberlik içinde girmenin mutluluğu içerisinde herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Dünyevi yiyeceklerden elimizi çektiğimiz, manevi yiyeceklere avuç açtığımız, sabrın rahmete dönüştüğü bu mübarek ayda en önemlisi paylaşmaktır. Sadece maddi değil; manevi güzellikleri, iftar sofralarında dostlukları, muhabbeti paylaşmaktır. Siz değerli misafirlerimize burada hazırladığımız iftar sofralarımızda bizlerle birlikte oldunuz için teşekkür ederim. Nasıl mübarek Ramazan- ı Şerife hayırlısıyla girdiysek, Rabbim Kuran-ı Kerimin indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine ve mübarek Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip eylesin. Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.”  dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018