Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya ..
Söğütlü İftar Sofralarında Bir Araya Geldi

Söğütlü Belediyesi her sene geleneksel olarak düzenlediği Söğütlü İftarını bu yılda çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Söğütlü İftar programı, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Ak Parti Sakarya Milletvekili MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Ak Parti Sakarya 27. Dönem Milletvekili Adayları, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti İlçe Teşkilatı, geçmiş dönem Belediye Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, şehit ve gazi aileleri,  belediye ve kaymakamlık daire müdürleri ile personeli, Söğütlü 3. Organize sanayi Bölgesi Yatırımcıları ve çok sayıda misafirin katılımıyla Söğütlü Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve 27. Dönem Milletvekili Adayları ile tek tek masaları dolaşarak tüm misafirlerin Ramazan ayını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Başkan Genç, “Hasretle beklediğimiz Ramazan ayına birlik beraberlik içinde girmenin mutluluğu içerisinde herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Dünyevi yiyeceklerden elimizi çektiğimiz, manevi yiyeceklere avuç açtığımız, sabrın rahmete dönüştüğü bu mübarek ayda en önemlisi paylaşmaktır. Sadece maddi değil; manevi güzellikleri, iftar sofralarında dostlukları, muhabbeti paylaşmaktır. Siz değerli misafirlerimize burada hazırladığımız iftar sofralarımızda bizlerle birlikte oldunuz için teşekkür ederim. Nasıl mübarek Ramazan- ı Şerife hayırlısıyla girdiysek, Rabbim Kuran-ı Kerimin indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine ve mübarek Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip eylesin. Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.”  dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekl..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti
30-06-2018