Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü programını, Söğütlü Yeniköy Mahallesinde gerçekleştirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan coşkusunu tüm ilçelere ulaştıyor. Mobil Etkinlik Tırı’nın bu defaki durağı Söğütlü oldu.

Söğütlü Yeniköy Mahallesinde düzenlenen programla Söğütlü’deki minikler keyifli  bir akşam yaşadı. Vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye, özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Mehteran Gösterisi, Karagöz ve Hacivat, Tuzsuz Deli Bekir, Keloğlan ve Nasrettin Hocanın birbirinden güzel gösterileri ilgi ile izledi.

Programda çocuklarla birlikte olarak miniklerin coşkusunu paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Ramazan ayının manevi hazzını yaşadığımız bu mübarek günleri, çocuklarımız için  aynı zamanda bir bayram havasına çevirerek ilçe halkımıza çok güzel bir program sunuldu. Mehteran takımı, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ve Keloğlan gösterileri ile miniklerimizin keyifli bir gece geçirilmesine vesile olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve bu etkinliklerde görev alan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018