Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü programını, Söğütlü Yeniköy Mahallesinde gerçekleştirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan coşkusunu tüm ilçelere ulaştıyor. Mobil Etkinlik Tırı’nın bu defaki durağı Söğütlü oldu.

Söğütlü Yeniköy Mahallesinde düzenlenen programla Söğütlü’deki minikler keyifli  bir akşam yaşadı. Vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye, özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Mehteran Gösterisi, Karagöz ve Hacivat, Tuzsuz Deli Bekir, Keloğlan ve Nasrettin Hocanın birbirinden güzel gösterileri ilgi ile izledi.

Programda çocuklarla birlikte olarak miniklerin coşkusunu paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Ramazan ayının manevi hazzını yaşadığımız bu mübarek günleri, çocuklarımız için  aynı zamanda bir bayram havasına çevirerek ilçe halkımıza çok güzel bir program sunuldu. Mehteran takımı, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ve Keloğlan gösterileri ile miniklerimizin keyifli bir gece geçirilmesine vesile olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve bu etkinliklerde görev alan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekl..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti
30-06-2018