Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü programını, Söğütlü Yeniköy Mahallesinde gerçekleştirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan coşkusunu tüm ilçelere ulaştıyor. Mobil Etkinlik Tırı’nın bu defaki durağı Söğütlü oldu.

Söğütlü Yeniköy Mahallesinde düzenlenen programla Söğütlü’deki minikler keyifli  bir akşam yaşadı. Vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye, özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Mehteran Gösterisi, Karagöz ve Hacivat, Tuzsuz Deli Bekir, Keloğlan ve Nasrettin Hocanın birbirinden güzel gösterileri ilgi ile izledi.

Programda çocuklarla birlikte olarak miniklerin coşkusunu paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Ramazan ayının manevi hazzını yaşadığımız bu mübarek günleri, çocuklarımız için  aynı zamanda bir bayram havasına çevirerek ilçe halkımıza çok güzel bir program sunuldu. Mehteran takımı, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ve Keloğlan gösterileri ile miniklerimizin keyifli bir gece geçirilmesine vesile olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve bu etkinliklerde görev alan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018