Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü programını, Söğütlü Yeniköy Mahallesinde gerçekleştirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan coşkusunu tüm ilçelere ulaştıyor. Mobil Etkinlik Tırı’nın bu defaki durağı Söğütlü oldu.

Söğütlü Yeniköy Mahallesinde düzenlenen programla Söğütlü’deki minikler keyifli  bir akşam yaşadı. Vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye, özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Mehteran Gösterisi, Karagöz ve Hacivat, Tuzsuz Deli Bekir, Keloğlan ve Nasrettin Hocanın birbirinden güzel gösterileri ilgi ile izledi.

Programda çocuklarla birlikte olarak miniklerin coşkusunu paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Ramazan ayının manevi hazzını yaşadığımız bu mübarek günleri, çocuklarımız için  aynı zamanda bir bayram havasına çevirerek ilçe halkımıza çok güzel bir program sunuldu. Mehteran takımı, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ve Keloğlan gösterileri ile miniklerimizin keyifli bir gece geçirilmesine vesile olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve bu etkinliklerde görev alan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019

Yüzünde ki Gülücük Hep Olsun Çocuk Sen Varsan Dünya Var
İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve Söğütlü protokolü Söğütlü' de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Kutlamalarında buluştu.
16-05-2019