Kıymetli Annelerimizin Anneler Günü K..
Kıymetli Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun

Söğütlü Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Anneler Günü programı bu yılda çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Anneler günü programına, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe protokolü ve ilçemizin annelerinin katılımıyla Söğütlü Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde düzenlendi.

Anneler Günü Programında masaları tek tek gezerek annelerimizle bir süre sohbet ederek ve onların isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı, onlara çiçekler takdim etti ve anneler gününün bir günde sınırlı kalmaması temennisinde bulundu. Başkan Genç, yaptığı konuşmasında, “Aslında bizler tüm annelerimizi sadece Anneler Gününde değil, her zaman hatırlamamız gerektiğini biliyoruz. Bu bilinç her zaman Türk toplumunda var, bizim büyüklerimize karşı sevgimiz, saygımız her zaman üst düzeydedir. Ben öncelikle merhamet ve şevkatin timsali başımızın tacı annelerimizin Anneler Gününü Kutlar, ahirete irtihal etmiş annelerimizi de rahmetle anıyorum. " dedi.
Programda, ahirete irtihal etmiş annelerimiz için mevlid- i şerif okundu.

Eklenme Tarihi:25-05-2018

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019

Yüzünde ki Gülücük Hep Olsun Çocuk Sen Varsan Dünya Var
İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve Söğütlü protokolü Söğütlü' de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Kutlamalarında buluştu.
16-05-2019