Kıymetli Annelerimizin Anneler Günü K..
Kıymetli Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun

Söğütlü Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Anneler Günü programı bu yılda çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Anneler günü programına, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe protokolü ve ilçemizin annelerinin katılımıyla Söğütlü Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde düzenlendi.

Anneler Günü Programında masaları tek tek gezerek annelerimizle bir süre sohbet ederek ve onların isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı, onlara çiçekler takdim etti ve anneler gününün bir günde sınırlı kalmaması temennisinde bulundu. Başkan Genç, yaptığı konuşmasında, “Aslında bizler tüm annelerimizi sadece Anneler Gününde değil, her zaman hatırlamamız gerektiğini biliyoruz. Bu bilinç her zaman Türk toplumunda var, bizim büyüklerimize karşı sevgimiz, saygımız her zaman üst düzeydedir. Ben öncelikle merhamet ve şevkatin timsali başımızın tacı annelerimizin Anneler Gününü Kutlar, ahirete irtihal etmiş annelerimizi de rahmetle anıyorum. " dedi.
Programda, ahirete irtihal etmiş annelerimiz için mevlid- i şerif okundu.

Eklenme Tarihi:25-05-2018

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018