Kıymetli Annelerimizin Anneler Günü K..
Kıymetli Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun

Söğütlü Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Anneler Günü programı bu yılda çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Anneler günü programına, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe protokolü ve ilçemizin annelerinin katılımıyla Söğütlü Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde düzenlendi.

Anneler Günü Programında masaları tek tek gezerek annelerimizle bir süre sohbet ederek ve onların isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı, onlara çiçekler takdim etti ve anneler gününün bir günde sınırlı kalmaması temennisinde bulundu. Başkan Genç, yaptığı konuşmasında, “Aslında bizler tüm annelerimizi sadece Anneler Gününde değil, her zaman hatırlamamız gerektiğini biliyoruz. Bu bilinç her zaman Türk toplumunda var, bizim büyüklerimize karşı sevgimiz, saygımız her zaman üst düzeydedir. Ben öncelikle merhamet ve şevkatin timsali başımızın tacı annelerimizin Anneler Gününü Kutlar, ahirete irtihal etmiş annelerimizi de rahmetle anıyorum. " dedi.
Programda, ahirete irtihal etmiş annelerimiz için mevlid- i şerif okundu.

Eklenme Tarihi:25-05-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018