Söğütlü’de Karne Sevinci

Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İmam Hatip Ortaokulundaki karne törenine katılarak 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını başarıyla bitiren öğrencilerin karne sevincini paylaştı.
Karnelerini İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in elinden almak öğrencileri bir hayli heyecanlandırdı.

Öğrencilerle birlikte sohbet eden Kaymakam Esengül Korkmaz ve Başkan Genç, bir sonraki eğitim-öğretim dönemi için öğrencilerin taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi.

Başkan Genç, törende yaptığı konuşmada, “Okulunuzda yaptığımız çalışmaların not olarak değerlendirildiği ve tatlı bir heyecanla beklenen karnelerinizi aldınız. Dinlenme ve eksiklerinizi tamamlayabileceğiniz güzel bir tatil sizleri bekliyor. Almış olduğunuz karne, bu öğretim yılında alınan tüm notlarınızın bileşkesidir ve derslerdeki bilgi düzeyinizi gösterir. Dolayısıyla karnenizdeki notlar, kişilik değerinin veya zekanın değil, yapılan çalışmaların ve sergilenen çabanın bir göstergesidir. Sizlerin daha da başarılı olabilmesi için en büyük gayemiz sağlıklı ve verimli eğitim ortamları kurmak. O yüzden bu günden sizler için yarınlarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Biz belediye olarak eğitim için her şeye hazırız. Her birinizi tek tek kutluyorum ve hayatınızın her döneminde başarılar diliyorum.”  dedi.

Eklenme Tarihi:09-06-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018