Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Tö..
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.

Söğütlü’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreni Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla ve 15 Temmuz Ortaokulunda düzenlenen  program ile gerçekleştirilerek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde saygıyla yad edildi.

Törne, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, Söğütlü daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreninde Atatürk büstüne çelenk sunularak başladı. Sirenler eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden program, 15 Temmuz Ortaokulunda özenle hazırlanan gösterilerin sunulmasıyla sonlandırıldı.

Program sonrasında 10 Kasım ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında yarışan öğrencilere hediye takdim eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenleri ve binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere güçlü ordumuzla birlikte büyük mücadeleler ve zaferlerle karşılık veren sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış olan Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.”  dedi.

Eklenme Tarihi:15-11-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019