Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Tö..
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.

Söğütlü’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreni Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla ve 15 Temmuz Ortaokulunda düzenlenen  program ile gerçekleştirilerek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde saygıyla yad edildi.

Törne, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, Söğütlü daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreninde Atatürk büstüne çelenk sunularak başladı. Sirenler eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden program, 15 Temmuz Ortaokulunda özenle hazırlanan gösterilerin sunulmasıyla sonlandırıldı.

Program sonrasında 10 Kasım ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında yarışan öğrencilere hediye takdim eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenleri ve binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere güçlü ordumuzla birlikte büyük mücadeleler ve zaferlerle karşılık veren sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış olan Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.”  dedi.

Eklenme Tarihi:15-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019