Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.

Öğretmenlik gibi önemli göreve talip ve en zor şartlarda bile bu görevi hakkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sinin inşasında etkin rol alacak bireylerin, dünyada da ülkemizi başarıyla temsil edecek beyinlerin yetiştirilmesinde en belirleyici unsur; şüphesiz öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın cefakâr mensuplarıdır. Kutsallığı tartışılmayacak öğretmenlik mesleği, kültür ve medeniyetimizin ebediyete kadar yaşatılmasında da yeri dolmayacak öneme sahiptir.  Anadolu’muzun her bir köşesine ilim ışığını saçmak için giden, neslimizin yetişmesinde emeği, alın teri, özverisi bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dünden bugüne, görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, yarınki büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında mihenk taşı olacak gençlerimize rehberlik eden, ışık olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum." dedi.

Hüseyin GENÇ

Eklenme Tarihi:26-11-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019