Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenler..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Söğütlü’de gerçekleştirilen programa, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, ilçe milli eğitim müdürü, belediye meclis üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı.

Geçmiş günleri dile getirerek anılarına değinen Başkan Hüseyin GENÇ “Bir eğitimci bir öğretmen olarak Anadolu’muzun her bir köşesine ilim ışığını saçmak için giden, neslimizin yetişmesinde emeği, alın teri, özverisi bulunan siz değerli öğretmenlerimle bir araya gelmek mutluluk ve gurur verici. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, dünü, bu günü ve yarını daha iyi görmelerini sağlayan, hayatımızı doğru yönde şekillendirmede bizlere yardımcı olan, bütün zorluklara göğüs gererek bizleri yetiştiren öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olan öğretmenlerimize Rabbimizden rahmet, yaşayan öğretmenlerimize esenlikler diliyorum. Bu akşamki programımıza katılarak bizlere onurlandıran tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.”  dedi.

Söğütlü Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe katılan emekli öğretmenlere program sonunda Başkan GENÇ tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Eklenme Tarihi:29-11-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019