Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenler..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Söğütlü’de gerçekleştirilen programa, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, ilçe milli eğitim müdürü, belediye meclis üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı.

Geçmiş günleri dile getirerek anılarına değinen Başkan Hüseyin GENÇ “Bir eğitimci bir öğretmen olarak Anadolu’muzun her bir köşesine ilim ışığını saçmak için giden, neslimizin yetişmesinde emeği, alın teri, özverisi bulunan siz değerli öğretmenlerimle bir araya gelmek mutluluk ve gurur verici. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, dünü, bu günü ve yarını daha iyi görmelerini sağlayan, hayatımızı doğru yönde şekillendirmede bizlere yardımcı olan, bütün zorluklara göğüs gererek bizleri yetiştiren öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olan öğretmenlerimize Rabbimizden rahmet, yaşayan öğretmenlerimize esenlikler diliyorum. Bu akşamki programımıza katılarak bizlere onurlandıran tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.”  dedi.

Söğütlü Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe katılan emekli öğretmenlere program sonunda Başkan GENÇ tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Eklenme Tarihi:29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019