Başkan Özten’den Eğitim Yılı Mesajı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle açıklama yapan Söğütlü Belediye Başkanı Özten, “Türkiye, büyük hedeflerine eğitimdeki başarıyla ulaşacak. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor” dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Özten, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu irade ile Türkiye, 2023, 2053 ve 2071 gibi hedefleri olan vizyon sahibi bir ülke haline geldi. Bu hedeflere ulaşacak olanlar ise bugünün gençleridir. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve hedeflerine ulaşması için gençlerimizin eğitimi hepimiz için son derece önemli. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor. İnşallah ülkemizin geleceği olan çocuklarımız en iyi eğitimi alacaklar ve büyük hedeflerde başarıya ulaşacaklar. Bu duygu ve düşünceler ile 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlangıcının başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Eklenme Tarihi:06-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019