Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.

Etkinliğe Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Aşure ayının birlik beraberlik güzelliklerin yaşandığı bir ay olduğunu ifade eden Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli,” Mahallelerimizde halen evlerde komşuların arasında aşure dağıtımı devam etmesi de çocuklarımıza bırakılan en güzel anlamlı hediyelerdendir. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ise “ Her yıl Belediye olarak aşure ayının en güzel bir şekilde esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte kutluyoruz. Allah daha nice aşure aylarını kutlamayı nasip etsin” dedi.

Eklenme Tarihi:16-09-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019