23 Nisan’ da Sevgi Evine Ziyaret

Söğütlü Belediyesi, çocukların 23 Nisan heyecanına ortak olmak için Arifiye Sevgi Evleri Sitesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'i vekaleten Turhan Bölükbaşı, personelleri temsilen Selda Kenar, 3. OSB Ana Okulu Müdürü Gözde Kara ile birlikte çocukların bayramlarını kutlamak için Arfiye Sevgi Evleri Sitesini ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttılar. Heyet,  Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor ve Arifiye Sevgi Evleri Müdürü Arza Karagül tarafından karşılandı. İl Müdürü Zor’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Bölükbaşı, “Belediye Başkanımız Koray Oktay Özten’in selamını getirdik. En kısa sürede tekrar çocuklarımız ile bir araya gelecektir. Her zaman çocuklarımızın ve sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek, beraberinde getirdiği hediyeleri çocuklara verilmek üzere takdim ettiler.